Glavni namen maskote je oblikovanje in krepitev blagovne znamke. Maskote povežejo ciljno skupino kupcev z vašim podjetjem. Z izdelavo maskote po naročilu dobite čudovito marketinško orodje, ampak le, če je zasnovana in izdelana pravilno. Na tej strani vam bomo svetovali kako maskoto zasnovati in kako jo uporabljati. Profesionalna izdelava maskot pa bo naša skrb.

 

Od ideje do maskote – Izdelava maskot

   Proces nastajanja maskote poteka v treh korakih! 1. IDEJA Če jo že imate, je velik problem rešen. Ideja v obliki risbe, skice, 3d dizajna, ipd…bo postopek pospešila in maskota lahko gre takoj v produkcijo. Imate idejo samo v glavi ali pa je sploh ni? Kontaktirajte nas in skupaj jo bomo razvili do končnega izgleda. 2. DIZAJN Po izčrpnem pogovoru z Vami, narišemo dizajn maskote. Ko ga odobrite, gre maskota takoj v izdelavo, če ne, ga popravljamo do obojestranskega zadovoljstva. 3. IZDELAVA Ko je skica odobrena, gre maskota v produkcijo. Izberemo materiale, velikost, podrobnosti…in spretne roke naše ekipe bodo pričarale čudovit izdelek.  

Izdelava maskot

Izdelava maskot

 

KONTAKT

T: +386 (0) 31 471 989
E: tomi@maskote.si

 

IN ENGLISH

AUF DEUTSCH

 

Kaj pridobite z maskoto? Izdelava maskot za podjetja in športne ekipe

Dobra maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja in blagovne znamke.

Marketinške akcije so lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše!

Maskota utrjuje blagovno znamko in povečuje prepoznavnost. Maskota pritegne nove kupce in investitorje. Z maskoto ustvarite nove promocijske aktivnosti. Z maskoto oglašujete nove produkte. Primerna je za sejme in večje prireditve, kjer med množico ponudnikov izstopa. Z maskoto se radi slikajo. Izkoristite to za marketinško akcijo. Maskota ponuja možnost razvoja spominkov z njeno podobo. Plišaste igračke, obeski za ključe, skodelice,..

izdelava maskot

izdelava maskot

KONTAKT

T: +386 (0) 31 471 989
E: tomi@maskote.si

 

Maskota Flori. Gasilska Olimpijada, Celje 2022

3 ključi do uspeha z maskoto – Izdelava maskot

1. DOBRA MASKOTA Vrhunski materiali, brezhibna izdelava in odličen vizualni efekt. Poleg tega mora maskota imeti dober “faktor za objemanje” . Večji, kot je bolj si ljudje želijo objemanja z njo. Bolj si jo zapomnijo in radi se z njo slikajo.

2. DOBRI ANIMATORJI Dobrega animatorja naredijo trije momenti. Najboljši so rahlo introvertirani z zdravim smislom za humor. V maskoti so anonimni in z užitkom izražajo čustva, ki jih drugače nebi. Extrovertirani imajo težave s potlačenjem svoje osebnosti v dobro maskote. Animator se mora dobro razumeti z osebami vseh starosti, posebej še z otroci. Biti mora prijazen in spoštljiv.

3. PODPORA PODJETJA Podjetje mora maskoto obravnavati kot integrirani del marketinških akcij in odnosov z javnostjo. Akcije z maskoto morajo biti premišljene in načrtovane, zato je potrebno tesno sodelovanje z animatorsko ekipo. Nenazadnje mora podjetje nuditi znatno moralno podporo, da ne omenjamo logistične, administrativne in finančne.

izdelava maskot

izdelava maskot

KONTAKT

T: +386 (0) 31 471 989
E: tomi@maskote.si

 

IZDELAVA MASKOT

Maskoto si želimo, vendar nimamo ideje. Kaj storiti? Enostavno nas pokličite ali nam pišite. Skupaj bomo prišli do ideje in končnega rezultata. Imamo idejo, vendar nimamo slike, skice… Za skico poskrbimo mi. Skupaj jo oblikujemo do obojestranskega zadovoljstva. Koliko časa traja od ideje do končane maskote? Čas izdelave skice je maskote  zelo različen. Odvisen je od več faktorjev, najbolj pa od naročil pred Vami. Običajno je 1-6 tednov. Kako je z dostavo? Maskoto brezplačno pošljemo po pošti ali dostavimo osebno. Kako je z avtorskimi pravicami? S plačilom računa vse pravice pripadajo naročniku. Mi si samo pridržujemo pravico objave fotografij maskote v marketinške namene. Kolikšen je “rok trajanja” maskote? Maskota lahko opravlja svoje poslanstvo dolgo časa. Ob pravilnem ravnanju, skladiščenju in čiščenju ste brez skrbi kar nekaj let.

izdelava maskot

izdelava maskot

Zakaj izbrati nas?

Izdelava maskot bo bistveno vplivala na prepoznavnost blagovne znamke!

Zakaj izbrati nas? 20 let ustvarjanja in izkušenj Kilometrina nam daje prednost pred ostalimi

Vrhunski materiali Uporabljamo materiale navišje kvalitete iz Slovenije in tujine.

Umetniški pridih Naši oblikovalci so umetniške duše

Hitra odzivnost in prijaznost Na vaš klic odgovorimo 24/h na dan. Na E-pošto odpišemo v nekaj urah.

Zanesljivost Dogovorov in rokov izdelave se zmeraj držimo

Brezplačen dizajn in kreativni razvoj maskote Plačate samo izdelavo maskote.

Brezplačna dostava Maskoto brezplačno dostavimo osebno ali po pošti

Vzdržljivost Kvalitetna izdelava in materiali podaljšajo življensko dobo maskote

Servis Zagotovljeno čiščenje in popravilo maskot

Animacijski team Nimate animatorjev? Odpovedali tik pred zdajci? Pokličite nas.

Narejeno v Sloveniji Not Made in China

izdelava maskot

izdelava maskot

KONTAKT

T: +386 (0) 31 471 989 E: tomi@maskote.si

 

Obiščite Facebook galerijoTUKAJ

The main purpose of the mascot is to design and strengthen the brand. Mascots connect the target group of customers with your company. Custom made mascot gives you a wonderful marketing tool, but only if it is designed and made correctly. On this page we will advise you how to design a mascot and how to use it. Professional mascot making will be our concern.

A good mascot significantly contributes to the visibility of companies and brands.

Marketing campaigns are easier, funnier, more visible and more effective.

Our mascots are made from top quality materials and are technically and artistically perfect.

We make the mascot according to your proposal or we jointly develop its final look

 
izdelava maskot

izdelava maskot

Mascot production from Slovenia

M A S K O T T C H E N M A S C O T S M A S K O T E

maskote

maskote

Servis – Izdelava maskot

ČIŠČENJE Maskoto očistimo, operemo, globinsko posesamo. Povrnjen bo njen stari sijaj. Spet bo glavna zvezda na Vaših prireditvah.

MANJŠA POPRAVILA Raztrganine pošijemo, zakrpamo…Izrabljene dele zamenjamo. Maskoto detaljno pregledamo od zunaj in od znotraj. Poškodbe saniramo.

SKLADIŠČENJE V primeru problema skladiščenja Vaših maskot, priskočimo na pomoč. Maskote lahko skladiščite pri nas. Ko jih boste spet potrebovali, Vas bodo čakale pripravljene in v najboljši formi.

Priporočamo sočasno naročilo Čiščenja in Manjših popravil! Čas, ki ga porabimo je različen od maskote do maskote. Raztrgana, umazana in smrdeča maskota bo naredila več škode, kot koristi, zato jo redno vzdržujte in pravilno skladiščite! Zgoraj naveden usluge nudimo samo za maskote, izdelane pri nas!

maskota Kuponko Bojan

maskota Kuponko Bojan

Sportmaskottchen  Maskottchen Fußball  Maskottchen für die Fußballmannschaft  Fußballmaskottchen  Basketball Maskottchen  Tennismaskottchen  Schulmaskottchen  Kindergarten Maskottchen  Vereinmaskottchen  Firmenmaskottchen  Verband Maskottchen  Anleitung zur Verwendung des Maskottchens

Why choose us? – Izdelava maskot

 • 20 years of creating and experience Mileage gives us an advantage over other.
 • Superior materials We use quality materials from Slovenia and abroad.
 • Artistic flair Our designers are artistic soul.
 • Quick response and kindness We respond to your call 24/h per day. We reply on e-mails within a few hours.
 • Reliability Arrangements and production deadlines are always kept.

  M A S C O T

 • Free design and creative development of mascots You pay only production of the mascots.
 • Free Shipping Mascot is delivered free by mail or personal delivery.
 • Durability Quality construction and materials prolong the service life of mascots.
 • Service Guaranteed cleaning service and repair mascots
 • Animation team You do not have animators? Did customer cancel at the last minute? Give us a call.
 • Made in Slovenia Not Made in China

T: +386 (0) 31 471 989 E: tomi@maskote.si  

maskote

maskote

IZDELAVA MASKOT ZA MARKETING AKCIJE IN ANIMACIJO

Dobra maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Marketinške akcije pa so posledično bolj profesionalne, lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše!

Izdelava in prodaja maskot za marketing akcije, za klube, šole, maskote za animacijo in prireditve doma in v tujini!

Kaj sploh je maskota in zakaj se jo splača imeti?

Maskota je lahko oseba, žival, predmet ali zgolj izmišljen lik, ki z namenom predstavlja neko skupino, klub, šolo, ustanovo, ekipo… Maskote se uporablja v potrošniških kampanjah pri promoviranju blagovnih znamk ali izdelkov, za razne večje športne prireditve. Maskota so danes že sinonim velikih športnih klubov, društev, najprepoznavnejših blagovnih znamk…

Facebook 1, Facebook2, Facebook3

maskote za animacijo

maskote za animacijo

Kako se naredi maskoto?

Proces nastajanja maskote gre skozi tri faze; ideja, dizajn in izdelava.

Če podjetje maskoto obravnava, kot integrirani del marketinških akcij in odnosov z javnostjo je priporočljivo, da se za akcijo z maskoto odloči načrtno in premišljeno. Animatorska ekipa je nepogrešljiv del take dobro načrtovane in koordinirane akcija.

Maskota Lolipop maskottchen, Muca, Žaba, Krava, Neuroth, Mali junak, Bik, 1 na dan, Aktualko, TUŠ, Veselko, Zajec, Aquafresh, ribica Zdravko, Medo, Lev, Zlata lisica, Helios Suns, Kozjansko jabolko, Belinka, Boškarin Žvelto, Bojan, krtek Oli, Happy, Mamut, Kuponko, Kranček, Maskottchen, Mascots

Iz kakšnih materialov je maskota izdelana, koliko časa traja izdelava maskot, kje in kako dobim, naročim ter kupim maskoto?

Pri izdelavi maskot se uporablja materiale najboljše kvalitete iz Slovenije in tujine. Kvalitetna izdelava in izbira dobrih materialov podaljšata njeno življensko dobo, saj maskota ni igrača za enkratno uporabo. Čas izdelave skice in maskote same je odvisen od zahtevkov stranke. Načeloma se jo izdela od 1 do 6 tednov. Vsaka maskota je v bistvu umetniški izdelek, ki utrjuje zastopano blagovno znamko. Naročim in dobim svojo maskoto!

https://maskote.si/blog-post/maskota-turisticna-agencija-palma/

https://maskote.si/blog-post/maskota-happy/

https://maskote.si/blog-post/maskota-flori/

https://maskote.si/blog-post/maskota-krancek/

https://maskote.si/blog-post/maskota-krancica/

 • mobilna številka telefona; +386 31 471 989
 • elektronski naslov; tomi@maskote.si

Ker se ljudje z maskotami radi slikajo in snemajo, in to potem delijo na družabnih omrežjih je skrajni čas, da si omislite in naročite svojo maskoto. Z idejo ali brez idej vam bodo o pravi ideji, izdelavi, ceni in promociji podrobno svetovali strokovnjaki s tradicijo.

KOMERCIALNE POVEZAVE:

rojstni-dan-pusn-sank

pusn-sank-rojstni-dnevi  

najem-dedka-mraza   

najem-miklavza 

stric-tomi-rojstni-dnevi-za-otroke-celje 

najem-bozicka 

rojstni-dan-za-otroke-celje

pri-stricu-tomiju-rojstni-dnevi-za-otroke-celje

praznovanje-rojstnega-dne-za-otroke

otroski-rojstni-dan-celje

Kaj sploh je maskota in zakaj se jo splača imeti? HOFKO

Maskota je lahko oseba, žival, predmet ali zgolj izmišljen lik, ki z namenom predstavlja neko skupino, klub, šolo, ustanovo, ekipo… Maskote se uporablja v potrošniških kampanjah pri promoviranju blagovnih znamk ali izdelkov, za razne večje športne prireditve. Maskota so danes že sinonim velikih športnih klubov, društev, najprepoznavnejših blagovnih znamk…

maskota-mik-celje

maskota-medved

maskota-kravica-agra-petrovicsi

maskota-agra-petrovicsi

maskota-storklja

Kako se naredi maskoto?

Proces nastajanja maskote gre skozi tri faze; ideja, dizajn in izdelava.

Če podjetje maskoto obravnava, kot integrirani del marketinških akcij in odnosov z javnostjo je priporočljivo, da se za akcijo z maskoto odloči načrtno in premišljeno. Animatorska ekipa je nepogrešljiv del take dobro načrtovane in koordinirane akcija.

zivalske-maskot

maskota-mestna-plaza-laguna-ljubljana

maskota-morski-konjicek

maskota-zaba

Pri izdelavi maskot se uporablja materiale najboljše kvalitete iz Slovenije in tujine. Kvalitetna izdelava in izbira dobrih materialov podaljšata njeno življensko dobo, saj maskota ni igrača za enkratno uporabo. Čas izdelave skice in maskote same je odvisen od zahtevkov stranke. Načeloma se jo izdela od 1 do 6 tednov. Vsaka maskota je v bistvu umetniški izdelek, ki utrjuje zastopano blagovno znamko. Naročim in dobim svojo maskoto!

 • mobilna številka telefona; +386 31 471 989
 • elektronski naslov; tomi@maskote.si

maskota-slon

maskota-korencek

maskota-povodni-moz

zivalske-maskot

maskota-zmaj

maskota-tiger

maskota-kameleon

maskota-sika

Ker se ljudje z maskotami radi slikajo in snemajo, in to potem delijo na družabnih omrežjih je skrajni čas, da si omislite in naročite svojo maskoto. Z idejo ali brez idej vam bodo o pravi ideji, izdelavi, ceni in promociji podrobno svetovali strokovnjaki s tradicijo.

zdelava in prodaja maskot za marketinške kampanje, za klube, šole, maskote za animacijo in prireditve doma in v tujini!

Kaj pravzaprav je maskota in zakaj jo je vredno imeti?

V osnovnem smislu je pri oblikovanju in trženju maskota lik, poosebljena podoba, ki postane simbolična predstavitev blagovne znamke, podjetja ali celo javne osebnosti. Izraz izvira iz francoske besede “maskota”, ki pomeni srečni čar.

zivalske-maskot

maskota-schengy

maskota-za-vrtec

Beseda “maskota” izhaja iz francoskega izraza “maskota”, kar pomeni čar sreče. Beseda je bila prvič zabeležena leta 1867, popularizirana pa je bila z opero ‘La Mascotte’, izvedeno decembra 1880. Nato je vstopila v angleški jezik leta 1881. Francoska beseda izvira iz sodobne provansalske ‘mascoto’, kar pomeni kos čarovništva, čar, amulet – ženski pomanjševalec „masko“, kar pomeni čarovnica. Beseda verjetno izvira iz pozne latinščine ‘masca’. V starih časih so besedo maskota povezovali z neživimi predmeti, kot so pramen las ali figura na jadrnici. Toda od začetka 19. stoletja in do danes je izraz najpogosteje povezan z živaljo za srečo..

 

 

maskota-kozel-kozlicek

maskota-tajfunko-tajfun

maskota-vodni-stolp-brezice

maskota-winx

maskota-aluminko-talum

Postopek ustvarjanja maskote gre skozi tri faze; ideja, oblikovanje in izdelava.

Maskote, imenovane tudi znaki blagovne znamke, služijo kot ambasadorji podjetja ali izdelka. Lahko so ljudje, živali ali predmeti. Maskote se uporabljajo že dolgo, a internetni svet in družbeni mediji so jim dali novo življenje. Zdaj so znaki blagovne znamke bolj priljubljeni kot kdaj koli prej.

To je še posebej pomembno v današnjem konkurenčnem poslovnem svetu, v katerem organizacije nenehno iščejo nove načine za povezovanje s svojim občinstvom in ustvarjanje korporativne zgodbe, ki so jo stranke pripravljene kupiti.

maskota-hrcek

maskota-snezak

maskota-hmeljko

maskota-mornar

maskota-sova

maskota-pes

maskota-sladoled

maskota-aquafresh

Športne organizacije so začele uporabljati živali kot maskote za dodatno zabavo gledalcev. Sprva so športne ekipe na igre prinesle prave žive živali. Večina teh živali je bila plenilci, za katere se pričakuje, da bodo rjoveli in prestregli strah v srca njihovih nasprotnikov.

Preobrazba živih živali in dvodimenzionalnih fantazijskih maskot v sodobno tridimenzionalno raznolikost je sprožil izum Muppetov v poznih šestdesetih letih. Te lutke, večje od življenja, so predstavljale nov medij pri razvoju in uporabnosti maskote: srčkane in dotične korporativne veleposlanike. Korporacijska podjetja so spoznala tudi, da lahko maskote ponujajo velik potencial zunaj športnih področij.

Če pogledamo okoli v vsakodnevnem okolju, lahko opazimo več primerov. Sprejetje Muppet podobnih maskotov se je izkazalo za velik uspeh v smislu odnosov z javnostmi in trženja. Ta uspeh je hitro spodbudil druga podjetja in športne subjekte, da ustvarijo svoje maskote, kar jim je prineslo tudi uspeh. Posledično mnoge organizacije zdaj menijo, da so maskote orodje za odnose z javnostmi, ki jih je treba imeti.

maskota-krava-agra

maskota-rokovnac-rokovnjac

maskota-cebela

maskota-cebela

maskota-veselko

Preobrazba živih živali in dvodimenzionalnih fantazijskih maskot v sodobno tridimenzionalno raznolikost je sprožil izum Muppetov v poznih šestdesetih letih. Te lutke, večje od življenja, so predstavljale nov medij pri razvoju in uporabnosti maskote: srčkane in dotične korporativne veleposlanike. Korporacijska podjetja so spoznala tudi, da lahko izdelava maskot ponuja velik potencial zunaj športnih področij.

Če pogledamo okoli v vsakodnevnem okolju, lahko opazimo več primerov. Sprejetje Muppet podobnih maskotov se je izkazalo za velik uspeh v smislu odnosov z javnostmi in trženja.

Izdelava maskot in ta uspeh je hitro spodbudil druga podjetja in športne subjekte, da ustvarijo svoje maskote, kar jim je prineslo tudi uspeh. Posledično mnoge organizacije zdaj menijo, da so maskote orodje za odnose z javnostmi, ki jih je treba imeti.

rojstni-dan-za-otroke-celje

rojstni-dnevi-za-otroke-celje

/maskota

Dobra maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Marketinške akcije pa so posledično bolj profesionalne, lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše!

Izdelava maskot za marketing akcije, za klube, šole, maskote za animacijo in prireditve doma in v tujini!

maskot

maskota-lolipop-maskottchen

maskota-muca

Production and sale of mascots for marketing campaigns, for clubs, schools, mascots for animation and events at home and abroad!

What exactly is a mascot and why is it worth having?

In basic terms, in design and marketing, a mascot is a character, a personified image that becomes a symbolic representation of a brand, company or even a public figure. The term origins from the French word “mascotte” which means lucky charm.

The process of creating a mascot goes through three stages; idea, design and manufacture.

Mascots, also called brand characters, serve as ambassadors of a company or a product. They can be humans, animals or objects. Mascots have been used for a long time, but the Internet world and social media gave them a new life. Now brand characters are more popular than ever before.

 

This is particularly important in today’s competitive business world, in which organizations are constantly looking for new ways to connect with their audience and create a corporate story that customers are willing to buy into.

maskota-neuroth-mascot

maskota-krava

maskota-mali-junak

Having a mascot will help build your brand identity and will definitely strengthen your stand on the market. Given this, it will make your brand more recognizable and become top of the mind of the consumers.

 

Since 2000, we’ve been creating delightfully original and bespoke mascots. Each mascot is made-to-order, bringing to life and reflecting our clients’ concepts, goals, and aspirations … and, unlike other businesses in the field, we never (ever) work with a ‘stock’ of pre-designed mascots or outsource our work.

 

Each of our one-of-a-kind mascots is both hand-made and custom-made with luxury features coming as standard. We only work to one level, and that is Premium. Yes, this is more expensive, but hey, you wouldn’t expect to get a Mercedes on the cheap.

bik

1-na-dan

aktualko

veselko

tus

zajec

aquafresh

Dobra maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Marketinške akcije pa so posledično bolj profesionalne, lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše!

Izdela maskot za marketing akcije, za klube, šole, maskote za animacijo in prireditve doma in v tujini!

Kaj sploh je maskota in zakaj se jo splača imeti?

Maskota je lahko oseba, žival, predmet ali zgolj izmišljen lik, ki z namenom predstavlja neko skupino, klub, šolo, ustanovo, ekipo… Maskote se uporablja v potrošniških kampanjah pri promoviranju blagovnih znamk ali izdelkov, za razne večje športne prireditve. Maskota so danes že sinonim velikih športnih klubov, društev, najprepoznavnejših blagovnih znamk…

Kako se naredi maskoto?

Proces nastajanja maskote gre skozi tri faze; ideja, dizajn in izdelava.

Če podjetje maskoto obravnava, kot integrirani del marketinških akcij in odnosov z javnostjo je priporočljivo, da se za akcijo z maskoto odloči načrtno in premišljeno. Animatorska ekipa je nepogrešljiv del take dobro načrtovane in koordinirane akcija.

Iz kakšnih materialov je maskota izdelana, koliko časa traja izdelava, kje in kako dobim, naročim ter kupim maskoto?

 

 

 

 

 

Pri izdelavi maskot se uporablja materiale najboljše kvalitete iz Slovenije in tujine. Kvalitetna izdelava in izbira dobrih materialov podaljšata njeno življensko dobo, saj maskota ni igrača za enkratno uporabo. Čas izdelave skice in maskote same je odvisen od zahtevkov stranke. Načeloma se jo izdela od 1 do 6 tednov. Vsaka maskota je v bistvu umetniški izdelek, ki utrjuje zastopano blagovno znamko. Naročim in dobim svojo maskoto!

 • mobilna številka telefona; +386 31 471 989

 • elektronski naslov; tomi@maskote.si

Ker se ljudje z maskotami radi slikajo in snemajo, in to potem delijo na družabnih omrežjih je skrajni čas, da si omislite in naročite svojo maskoto. Z idejo ali brez idej vam bodo o pravi ideji, izdelavi, ceni in promociji podrobno svetovali strokovnjaki s tradicijo.

 

 

  Glavni namen maskote je oblikovanje in krepitev blagovne znamke. Maskote povežejo ciljno skupino kupcev z vašim podjetjem. Z izdelavo maskote po naročilu dobite čudovito marketinško orodje, ampak le, če je zasnovana in izdelana pravilno. Na tej strani vam bomo svetovali kako maskoto zasnovati in kako jo uporabljati. Profesionalna izdelava maskote pa bo naša skrb.

Rojstni dan za otroke Celje – Lokacija: Pušn šank pr’ Tini

M A S K O T T C H E N  M A S C O T S  M A S K O T E

Tabori 2020

Simple site

Siple site MaskoteSimple site MascotsSimple site Maskottchen

https://mascot-production.webnode.com/

https://maskote6.webnode.com/

https://maskottchen.webnode.com/

BRANCHENBUCH

Webwiki     Webwiki   Webwiki

Commercial posts to improve SEO optimization

Izdelava maskot – Konec

To Top