Maskota za marketing

maskota za marketing

maskota za marketing

maskota za marketing

Dobro izdelana maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja in blagovne znamke. Maskote so izdelane iz vrhunskih materialov.  So tehnično in umetniško dovršene. Izdelamo jih po vaši predlogi ali jih skupaj razvijemo do končnega izgleda. Marketinške akcije so mnogo lažje. Interakcija je zabavnejša, podjetje je bolj prepoznavno ter uspešno. Vrhunski materiali, brezhibna izdelava in odličen vizualni efekt. Poleg tega mora maskota imeti dober “faktor za objemanje” . Večji kot je, bolj si ljudje želijo objemanja z njo. Bolj si jo zapomnijo in radi se z njo slikajo.  

maskote

maskote

 

KONTAKT

T: +386 (0) 31 471 989 E: tomi@maskote.si  

3 ključi do uspeha z maskoto- maskota za marketing – www.maskote.si

1. DOBRA MASKOTA Vrhunski materiali, brezhibna izdelava in odličen vizualni efekt. Poleg tega mora maskota imeti dober “faktor za objemanje” – večji, kot je bolj si ljudje želijo objemanja z njo. Bolj si jo zapomnijo in radi se z njo slikajo. 2. DOBRI ANIMATORJI Dobrega animatorja naredijo trije momenti. Najboljši so rahlo introvertirani z zdravim smislom za humor. V maskoti so anonimni in z užitkom izražajo čustva, ki jih drugače ne bi. Extrovertirani imajo težave s potlačenjem svoje osebnosti v dobro maskote. Animator se mora dobro razumeti z osebami vseh starosti, posebej še z otroci. Biti mora prijazen in spoštljiv. 3. PODPORA PODJETJA Podjetje mora maskoto obravnavati kot integrirani del marketinških akcij in odnosov z javnostjo. Akcije z maskoto morajo biti premišljene in načrtovane, zato je potrebno tesno sodelovanje z animatorsko ekipo. Nenazadnje mora podjetje nuditi znatno moralno podporo, da ne omenjamo logistične, administrativne in finančne.

maskote Kuponko Bojan

maskote Kuponko Bojan

Kaj pridobite z maskoto? Dobra maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja in blagovne znamke. Marketinške akcije so lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše! Maskota utrjuje blagovno znamko in povečuje prepoznavnost. Maskota pritegne nove kupce in investitorje. Z maskoto ustvarite nove promocijske aktivnosti. Z maskoto oglašujete nove produkte. Primerna je za sejme in večje prireditve, kjer med množico ponudnikov izstopa. Z maskoto se radi slikajo. Izkoristite to za marketinško akcijo. Maskota ponuja možnost razvoja spominkov z njeno podobo. Plišaste igračke, obeski za ključe, skodelice,..

maskota za marketing

maskota za marketing

Maskota za marketing – www.maskote.si

Maskoto si želimo, vendar nimamo ideje. Kaj storiti? Enostavno nas pokličite ali nam pišite. Skupaj bomo prišli do ideje in končnega rezultata. Imamo idejo, vendar nimamo slike, skice… Za skico poskrbimo mi. Skupaj jo oblikujemo do obojestranskega zadovoljstva. Koliko časa traja od ideje do končane maskote? Čas izdelave skice in maskote je zelo različen. Odvisen je od več faktorjev, najbolj pa od naročil pred Vami. Običajno je 1-6 tednov. Kako je z dostavo? Maskoto brezplačno pošljemo po pošti ali dostavimo osebno. Kako je z avtorskimi pravicami? S plačilom računa vse pravice pripadajo naročniku. Mi si samo pridržujemo pravico objave fotografij maskote v marketinške namene. Kolikšen je “rok trajanja” maskote? Maskota lahko opravlja svoje poslanstvo dolgo časa. Ob pravilnem ravnanju, skladiščenju in čiščenju ste brez skrbi kar nekaj let.  

navodila za uporabo maskot

www.maskote.si Zakaj izbrati nas?

20 let ustvarjanja in izkušenj Kilometrina nam daje prednost pred ostalimi

Vrhunski materiali Uporabljamo materiale navišje kvalitete iz Slovenije in tujine.

Umetniški pridih Naši oblikovalci so umetniške duše

Hitra odzivnost in prijaznost Na vaš klic odgovorimo 24/h na dan. Na e-pošto odpišemo v nekaj urah.

Zanesljivost Dogovorov in rokov izdelave se zmeraj držimo

Brezplačen dizajn in kreativni razvoj maskote Plačate samo izdelavo maskote.

Brezplačna dostava Maskoto brezplačno dostavimo osebno ali po pošti

Vzdržljivost Kvalitetna izdelava in materiali podaljšajo življensko dobo maskote

Servis Zagotovljeno čiščenje in popravilo maskot

Animacijski team Nimate animatorjev? So Vam odpovedali tik pred zdajci? Pokličite nas.

Narejeno v Sloveniji Not Made in China

 

maskota krtek Oli

maskota krtek Oli

Servis – maskota za marketing

ČIŠČENJE Maskoto očistimo, operemo, globinsko posesamo. Povrnjen bo njen stari sijaj in spet bo glavna zvezda na Vaših prireditvah. MANJŠA POPRAVILA Raztrganine pošijemo, zakrpamo…Izrabljene dele zamenjamo. Maskoto detaljno pregledamo od zunaj in od znotraj. Poškodbe saniramo. SKLADIŠČENJE V primeru problema skladiščenja Vaših maskot, priskočimo na pomoč. Maskote lahko skladiščite pri nas. Ko jih boste spet potrebovali, Vas bodo čakale pripravljene in v najboljši formi. POPRAVILO MASKOTE Priporočamo sočasno naročilo Čiščenja in Manjših popravil! Čas, ki ga porabimo je različen od maskote do maskote. Raztrgana, umazana in smrdeča maskota bo naredila več škode, kot koristi, zato jo redno vzdržujte in pravilno skladiščite! Zgoraj naveden usluge nudimo samo za maskote, izdelane pri nas!

MASKOTE – Zakaj imeti maskoto?

Dobro izdelana maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja in blagovne znamke. Maskote so izdelane iz vrhunskih materialov in so tehnično in umetniško dovršene. Izdelamo jih po vaši predlogi ali jih skupaj razvijemo do končnega izgleda. Marketinške akcije so lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše. Vrhunski materiali, brezhibna izdelava in odličen vizualni efekt. Poleg tega mora maskota imeti dober “faktor za objemanje” – večji, kot je bolj si ljudje želijo objemanja z njo. Bolj si jo zapomnijo in radi se z njo slikajo.     Izdelava maskot po naročilu

 

MASKOTA ZA MARKETING

navodila za uporabo maskot

Sportmaskottchen  Maskottchen Fußball  Maskottchen für die Fußballmannschaft  Fußballmaskottchen  Basketball Maskottchen  Tennismaskottchen  Schulmaskottchen  Kindergarten Maskottchen  Vereinmaskottchen  Firmenmaskottchen  Verband Maskottchen  Anleitung zur Verwendung des Maskottchens

Why choose us? – Maskote.si?

 • 20 years of creating and experience

  Mileage gives us an advantage over other.

 • Superior materials We use quality materials from Slovenia and abroad.

 • Artistic flair Our designers are artistic soul.

 • Quick response and kindness

  We respond to your call 24/h per day. We reply on e-mails within a few hours.

 • Reliability Arrangements and production deadlines are always kept.

 • Free design and creative development of mascots

  You pay only production of the mascots.

 • Free Shipping Mascot is delivered free by mail or personal delivery.

 • Durability Quality construction and materials prolong the service life of mascots.

 • Service Guaranteed cleaning service and repair mascots

 • Animation team You do not have animators?  Give us a call.

 • Made in Slovenia Not Made in China

MASKOTA ZA MARKETING – obiščite WWW.MASKOTE.SI

T: +386 (0) 31 471 989 E: tomi@maskote.si

MASKOTA ZA MARKETING IN ANIMACIJO

Obišči Facebook galerijo  TUKAJ

maskota za marketing

maskota za marketing

M A S K O T T C H E N M A S C O T S M A S K O T E

Maskota za marketing znatno poveča prepoznavnost blagovne znamke. Marketinške akcije so lažje in zabavnejše!

Maskota za marketing mora imeti velik “faktor objemanja”.

Izdelava maskot

To Top